Ανάλογα με τη δουλειά που κάνουμε, οι περισσότεροι από εμάς διαβάζουμε διάφορα blogs που μας ενδιαφέρουν. Σ’ αυτό το post θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα μερικά από τα blogs για freelancers (οποιασδήποτε ειδικότητας) που μας πρότειναν φίλοι του Freelance Talk.

Σημείωση: Είναι όλα στα Αγγλικά.

Freelance Switch

Ίσως το πιο γνωστό blog για freelancers στον χώρο, περιέχει θέματα που καλύπτουν όλα τα γούστα, αγγελίες για freelancers (με μηνιαία συνδρομή), και φυσικά, το διασκεδαστικό comic freelance freedom.

Freelance Folder

Kάποια στιγμή άλλαξε χέρια (και μαζί συντακτική ομάδα), και έκτοτε φιλοδοξεί να γίνει το αντίπαλο δέος του Freelance Switch, έχοντας ακόμα δρόμο να διανύσει. Κάποτε είχε και έναν δωρεάν job board στα forums του, αλλά πλέον τίποτε από τα δύο δε λειτουργεί (αν και υπάρχουν ως links στο site).

Work Awesome

Δεν είναι αποκλειστικά για freelancers, αλλά περιέχει πολλά άρθρα που μας αφορούν.

Leaving Work Behind

Αν και περιστρέφεται περισσότερο γύρω από τους freelance writers (καθώς αυτό είναι το επάγγελμα του δημιουργού του), περιέχει αρκετά άρθρα που θα φανούν ενδιαφέροντα και χρήσιμα σε οποιονδήποτε freelancer.

Freelance Weekly

Ανάμεσα σε posts με hand-picked δουλειές για freelancers (κάτι σαν το freelance jobs δηλαδή), υπάρχουν και αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα. Την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, έχει να ανανεωθεί πάνω από έναν μήνα, κάτι που δεν το συνηθίζει, οπότε δε γνωρίζουμε ποιο είναι το μέλλον του.

Ξέχασαμε (ή δε γνωρίζουμε) κάποιο; Είναι πολύ πιθανό, οπότε αφήστε ένα σχόλιο!